Zwerver zonder wekker

13 augustus 2022

Pumbo heeft zojuist de druk gestart van mijn allereerste dichtbundel: Zwerver zonder wekker.

De bundel, die verschijnt op 19 september 2022! Het bevat zestig gedichten die een kwetsbare blik werpen op de ongelooflijke avonturen in twee jaar rondreizen met mijn hart. Binnen die twee jaar rende ik voor de liefde naar Zweden, schreef ik een boek, couchsurfte ik een maand lang én ontmoette ik heel veel lieve katten. Een reis waarin ik ook veel moeilijke momenten kende en twee goede vrienden verloor. Toch vond ik altijd weer een weg, ook dikwijls dankzij heel veel fijne vrienden.
Ik ben zo ongelooflijk trots op het resultaat! De bundel is af, het is écht waar! En ja, het is doodeng om zoveel van mezelf te laten zien. Maar het mág met zevenmijlslaarzen de wijde wereld in!


Dit mooie resultaat dank ik ook aan de fijne mensen met wie ik dit werk samenstelde:
Robert van Pumbo: Vormgeving binnenwerk en druk.
Marte en Marit van Kwartier M: Omslagontwerp.
Piet Reintjes: Redactie.
Casper de Weerd: Foto achterkant.

Wil je alsnog een gesigneerd exemplaar? Stuur me dan een mail met je postadres.Een korte terugblik op de reis ernaartoe, omdat deze zo bijzonder was. Op 20 mei 2022 vertrek ik met 73 gedichten op zak naar de randstad. Speurend naar podia om erachter te komen wat mijn gedichten waard zijn. Dáár wordt het vuurtje aangestoken om deze dichtbundel daadwerkelijk uit te brengen. Ook vind ik in Cor een fijne metgezel om de podiumreis mee te delen. Een magische en soms zenuwslopende crowdfundingreis volgt. Een laatste podium dient zich in augustus aan op een Loesje zomerkamp in Zweden, waar ik een gedicht voordraag van de dichteres die zo belangrijk voor me was: Ingrid Jonker. Loesje, waar in 2009 mijn liefde voor het geschreven woord werd aangewakkerd. Jonker, door wie ik ben gaan dichten. De cirkel is rond.

Ik ben zo ongelooflijk trots én dankbaar dat de bundel er mag komen! Dankjewel voor zoveel steun en hulp, mooie mensen! De bundel ziet het levenslicht in liefdevolle herinnering aan Judith en Chris. Voor altijd in mijn hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram