Wat ik doe

Ik doe en maak veel verschillende dingen. Zo onderneem ik hardloopreizen, schrijf ik, bouw ik websites en maakte ik een tv-programma.

WEBBOUWER

Doe of maak je iets moois en wil je een website? Ik bouw deze graag voor je, en kijk graag met je mee wat je nodig hebt. Zo dragen we samen bij aan een mooiere wereld.
LEES MEER

AVONTURIER

Wil je een kijkje in avonturen? Ik beleef ze. Om grenzen op te zoeken en ze te doorbreken. Veelal hardlopend, en vaak met het doel om je te bewegen of te ontroeren.
LEES MEER

SCHRIJVER

Wil je dat ik voor je schrijf? Dat kan. Dit doe ik in vele vormen, zoals in teksten voor Loesje en in blogs over avonturen. En ik schreef mijn eerste boek over een bijzondere hardloopreis.
LEES MEER

VERTELLER

Wil je dat ik verhalen vertel over mijn avonturen? Ik deel ze graag om je te laten verwonderen en na te laten denken over het najagen van jouw dromen.
LEES MEER

LERAAR

Loop je vast met WordPress? Ik leer je graag over de basis. Ik word namelijk erg blij van mensen helpen.
LEES MEER

ONTDEKKER

Ik ontdek ook weleens iets dat niet in een hokje past. En leer dan iets totaal nieuws. Zo blijf ik experimenteren in het leven.
LEES MEER

Hoe ik werk

Ik maak, doe en bedenk dingen vanuit mijn hart. Ik stel mezelf de vragen: word ik hier blij van? Krijg ik hier energie van? Want alleen als het mij raakt, kan ik mijn hart en ziel erin leggen. En andere mensen raken.  

Ook is mijn leven en mijn werk met elkaar verweven. Levenswerk. Door het reizen kom ik de meest bijzondere mensen en initiatieven tegen. Dat inspireert me voor verhalen en gedichten, en geeft me de kans om te helpen of samen te werken. Het schrijven met Loesje houdt me bij de les van wat er gaande is in deze samenleving, en hoe we er met een positieve en kritische blik naar oplossingen kunnen zoeken. Oplossingen die ik dan weer om kan zetten naar een website.
pencileyegraduation-hatbubbleearthcode linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram