Avonturier

Mijn leven als avonturier startte met Move The Earth. Een project dat eind 2018 is ontstaan door een hardloopreis van geluk. 
GA NAAR MOVE THE EARTH

Hardloopreis van geluk

In 2019 liep ik in 112 dagen van Gennep naar Palermo, en voerde onderweg geluksacties uit. Veelal ingestuurd door mensen, soms zelf verzonnen. En altijd met de vraag: wat kan ik doen wat iemand anders blij maakt?

Kattenoppas

Na mijn reis naar Palermo had ik geen huis. Door een idee van een vriendin werd ik vanaf december 2019 kattenoppas: ik pas op katten en huizen door heel Nederland. Wat begon als tijdelijk experiment, groeide uit tot een reizend bestaan. Met heel veel liefde voor de eigenaardigheid en streken van de kat.
Coen en Moos de kat

Beweeg de wereld

Uit de hardloopreis van geluk ontstonden meer hardloopreizen. Alles met de gedachte om de wereld te bewegen, en mensen hartlopend te ontroeren.

Voor 75 jaar vrijheid rende ik midden in de coronacrisis van Spijkenisse naar het Zuiderstrand in Den Haag. Om de vrijheid te vieren die er nog altijd is, en om mijn verleden te laten stromen op de golven van de zee. Om een nieuwe koers te kunnen varen.

24 uur hardlopen voor Jayme

Ook buiten Move The Earth ontstond een idee voor een avontuur: 24 uur hardlopen voor Jayme. Hij lijdt aan een zeldzame spierziekte. Doel was om zoveel mogelijk geld op te halen voor de behandeling.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram