Wie ik ben

Coen is vrolijk
Ik ben Coen, en ik experimenteer en ontdek graag. Ik  doe en maak dingen waar ik zelf blij van wordt. Waar mijn hart ligt. Om zo bij te dragen aan aan een mooiere en positievere wereld.
NEEM CONTACT OP

Voedingsbodem

Ik doe, maak of bedenk iets en vraag mezelf vervolgens: word ik hier écht gelukkig van? Kan ik het dromen? Klopt het gevoel?

Als dit drie keer een ja is, ga ik er vol overgave in. En ga ik langzaam geloven in de waarde ervan, zonder vaak te weten hoe ik het ga doen. Enkel dát ik het ga doen. Dit is overigens geen rechte lijn: het onbekende pad zit vol hobbels, twijfels, wilde sprongen en koerswijzigingen. Onderweg blijf ik deze drie vragen stellen.

Wat ik doe en maak, komt uit mezelf. Ik geloof in de waarde ervan, die voor iedereen anders zal zijn. En ik wil heel graag zo blijven leven.

Daarom ben ik zo'n voorstander van een basisinkomen. In zijn puurste vorm: een vaste grond om op te staan voor iedereen. Iedereen dus. Van daaruit kan iedereen bepalen hoe hij of zij zijn leven wil inrichten. En ik ben ervan overtuigd dat de wereld daar vele malen mooier van wordt.

Zelf noem ik het een voedingsbodem. Waar ideeën kunnen groeien en bloeien. En waar je nieuwe zaadjes kan planten als jij daar behoefte aan hebt.

Jij kan mijn voedingsbodem maandelijks water geven door geld te geven. Zo geef je mij dat klein beetje vrijheid om te leven en maken vanuit mezelf. Of je geeft en hoeveel je geeft, is geheel aan jou en zonder voorwaarden.

Wil je geven? Stuur een mail naar info@coencuijpers.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram